מחפשים מנה מיוחדת ומרעננת לחודשי הקיץ החמים? רוצים לשדרג את השילוב האהוב של אבטיח וגבינה? מצאנו עבורכם מתכון מיוחד וקליל שיצנן לכם את הקיץ ויהפוך אותו לחוויה קולינרית שקל להכין ותענוג לאוכל. הכירו את ברוסקטת הגבינות הזו, שמשודרגת עם הפרי האהוב והמרענן של הקיץ – האבטיח!
מקור תמונה:
hostthetoast
רכיבים למתכון לברוסקטת גבינות ואבטיח:
אופן הכנת המתכון לברוסקטת גבינות ואבטיח:
-
ערבבו בסיר קטן את החומץ הבלסמי והדבש על להבה בינונית-גבוהה, והביאו את התערובת לרתיחה.
-
הנמיכו מעט את הלהבה, ושמרו על טמפרטורת הרתיחה למשך כמה דקות בעודכם ממשיכים לערבב מדי פעם.
-
הסירו את הסיר מהאש כשנפח התערובות מצטמצם בערך בחצי ומתקבל מרקם סמיך, בערך 15-20 דקות.
-
ערבלו את שתי הגבינות במעבד מזון או בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה. הוסיפו עוד מהגבינות במידת הצורך כדי לשנות את המרקם של התערובת.
-
מרחו את תערובת הגבינות על פרוסות הבגט הקלויות והוסיפו את חתיכות האבטיח מעל. פזרו את הבזיליקום, העירית והפלפל השחור מעל הכל, ושפכו מהרוטב הבלסמי שהכנתם מעליהם לפי הטעם.
-
הגישו את הברוסקטה המוכנה לשולחן.