הקציצות הנפלאות הללו עשירות בסידן, ברזל וחלבון, והן נהדרות עבור מנת פתיחה או כחטיף במהלך היום. תהליך ההכנה שלהן מהיר ופשוט, והוא מאפשר לכם ליהנות ממנה טעימה ומזמינה.
רכיבים למתכון לקציצות נענע:
אופן הכנת המתכון לקציצות נענע:
-
סננו היטב את העדשים האדומות. לאחר מכן הניחו סיר לחץ על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו את העדשים ו-2 כוסות מים, ובשלו עד שיישמעו 2 שריקות או עד שהעדשים יתרככו מעט. לבסוף, סננו את העדשים שוב.
-
הכניסו את העדשים אל תוך קערה גדולה יחד עם כל שאר הרכיבים וערבבו היטב.
-
הכינו מהתערובת 6 קציצות בגודל שווה.
-
הניחו מחבת משומנת על להבה בעוצמה נמוכה וטגנו את הקציצות עד שיזהיבו בשני הצדדים.
-
הניחו את הקציצות על צלחת מרופדת בנייר סופג והגישו.
מקור: לימור י.