header

מתכון לקלחי תירס בחמאת קארי - קל להכנה

"לשבת על חוף הים בתאילנד מול שמים תכולים ומים צלולים, לאכול קלח תירס מתובל היטב היישר מהאש..."  אם אתם עדיין לא שם לפחות תוכלו להתפנק במתכון לקלחי תירס ממש כמו בתאילנד, הכינו ותהנו מכל ביס.

זמן הכנה: 3 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקלחי תירס בחמאת קארי - קל להכנה
רכיבים לתירס בחמאת קארי:
תירס - 6 (קלחים)
משחת קארי - 1 כפית (תאילנדי אדום - אפשר להשיג בכל סופר)
חמאה - 100 גר' (מרוככת)
אופן הכנת התירס בחמאת קארי:
  1. ערבבו את כפית הקארי בחבילת החמאה.
  2. מרחו את החמאה על התירס וצלו על הרגיל או בתנור (בחום בינוני) למשך 15 דקות.
מקור: מנחם ציון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.