header

מתכון לחטיף תפוחי אדמה ספירלי

חנוכה בפתח ואיתו שלל מתכוני לביבות וקציצות מיוחדות. מתכון חטיפי תפוחי האדמה הבא ישמש אתכם גם לאחר החנוכה, והוא יכול להתאים כנשנוש מפנק לערבים מיוחדים עם חברים או בכל פעם שתרצו לנשנש משהו מול הטלוויזיה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לחטיף תפוחי אדמה ספירלי מקור תמונה: tastemade
רכיבים לספירלה תפוחי-אדמה:
תפוחי אדמה - ⅔1 כוסות (מבושלים ומעוכים)
ביצה - 1
מלח - לפי הטעם
חלב - 3 כפות
גבינת פרמז'ן - 2 כפות (או גבינה קשה אחרת)
אופן הכנת הספירלה תפוחי-אדמה:
  1. הכניסו את פירה תפוחי האדמה לקערה.
  2. הוסיפו לפירה מלח, פלפל שחור, ביצה, קמח, תפוח אדמה, חלב ופרמז'ן וערבבו היטב לקבלת מחית אחידה. preperation מקור תמונה: tastemade
  3. העבירו את תערובת תפוחי האדמה לשקית זילוף עם צנתר חלק עם פתח בינוני. preperation מקור תמונה: tastemade
  4. חממו שמן במחבת גדולה והביאו אותו לרתיחה.
  5. זלפו את תערובת תפוחי האדמה לתוך השמן בתנועה סיבובית ליצירת ספירלה, טגנו כ-2-3 דקות או עד להזהבה, הפכו וטגנו גם את הצד השני. preperation מקור תמונה: tastemade
  6. הגישו את ספירלות תפוחי האדמה בתוספת קטשופ, חרדל או כל מטבל אהוב אחר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.