את המנה הטעימה הזו אפילו אתם תרצו לאכול, והיא מומלצת עבור תינוקות שעברו את גיל 9 חודשים, וזאת בשל כמות התבלינים הגדולה שבה. כשהתינוק שלכם יראה אתכם מתענגים על הפירה הזה ביחד איתו, הוא בהחלט ירגיש שהוא עשה צעד משמעותי במעבר אל "אוכל של מבוגרים".
אופן הכנת הפירה קישוא:
-
צקו מעט שמן זית לסיר קטן, ולאחר שיתחמם הוסיפו את הירקות והתבלינים.
-
טגנו קלות והניחו לירקות להתבשל עד שהם מוכנים והקישואים רכים.
-
העבירו את תכולת הסיר לבלנדר וצרו פירה בעל מרקם הרצוי לכם.
-
הגישו עם מעט גבינת פרמז'ן מגורדת מעל למנה.