header

מתכון לפירה קישוא מטוגן קלות

את המנה הטעימה הזו אפילו אתם תרצו לאכול, והיא מומלצת עבור תינוקות שעברו את גיל 9 חודשים, וזאת בשל כמות התבלינים הגדולה שבה. כשהתינוק שלכם יראה אתכם מתענגים על הפירה הזה ביחד איתו, הוא בהחלט ירגיש שהוא עשה צעד משמעותי במעבר אל "אוכל של מבוגרים".
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפירה קישוא מטוגן קלות מקור תמונה: knowyourproduce
רכיבים לפירה קישוא:
שמן זית - מעט
קישואים - 2 (גדולים ופרוסים)
עגבניות תמר - 3 (פרוסות)
פטריית פורטבלו - 1 (קצוצה)
שיני שום - 2 (כתושות)
בזיליקום - ½ כף
מלח - מעט
גבינת פרמז'ן - מעט (מגורדת)
אופן הכנת הפירה קישוא:
  1. צקו מעט שמן זית לסיר קטן, ולאחר שיתחמם הוסיפו את הירקות והתבלינים.
  2. טגנו קלות והניחו לירקות להתבשל עד שהם מוכנים והקישואים רכים.
  3. העבירו את תכולת הסיר לבלנדר וצרו פירה בעל מרקם הרצוי לכם.
  4. הגישו עם מעט גבינת פרמז'ן מגורדת מעל למנה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.