header

מתכון לחביתת סושי יפנית מגולגלת עם ירקות

אחת מ"כוכבות" ארוחות הבוקר הפופולריות ביותר המוכנות ברחבי העולם היא החביתה, או האומלט. צורת ההכנה או ההגשה משתנה מארץ לארץ, וכן טעמה ומרכיביה, מה שמאפשר לנו ליהנות מאינספור גרסאות למאכל אהוב אחד. המתכון הבא מגיע אלינו מהמטבח היפני, כפי שניתן לנחש בשל אופן ההכנה המדויק וצורת החיתוך וההגשה, שמזכירים את הסושי המסורתי. נסו את המתכון הבא והפתיעו את יקיריכם במנה טעימה ומיוחדת!
זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לחביתת סושי יפנית מגולגלת עם ירקות מקור תמונה: freerestaurantrecipes
רכיבים לחביתה היפנית:
ביצים - 3 (טרופות)
חלב - 1 כף
גזר - 1 כף (קצוץ דק)
בצל - 1 כף (קצוץ דק)
בצל ירוק - 1 כף (קצוץ דק)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת החביתה היפנית:
  1. הכניסו את הביצים עם החלב וכחצי כפית מלח לקערה בינונית וערבבו יחד.
  2. העבירו את בלילת הביצים דרך מסננת לקערה אחרת.
  3. הוסיפו את הירקות הקצוצים ופלפל לפי הטעם וערבבו.
  4. חממו מחבת טפלון על להבה נמוכה, ושמנו אותה קלות.
  5. צקו מעט מבלילת הביצים בשכבה דקה אל תוך המחבת והמתינו מעט עד שתיהפך לחביתה דקה. preperation מקור תמונה: צילום מסך מיוטיוב
  6. בעזרת תרבד החלו לגלגל מעט מן הקצה של החביתה עד למרכזה. הזיזו מעט לאחור את החביתה וצקו עוד קצת מהבלילה. חיזרו על פעולה זו עד לסיום הבלילה. preperation מקור תמונה: צילום מסך מיוטיוב
  7. הניחו את החביתה המגולגלת על צלחת וחתכו אותה כמו גליל סושי.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.