אחרי הסוכריות על מקל וארטיקים על מקל, קבלו את המתכון שיהיה הלהיט החדש של הקיץ הקרוב - קלחי תירס קלויים על מקל בתיבול מעניין ופיקנטי. מתכון מדליק וקל להכנה שיתאים לכל אירוח!
רכיבים למתכון לתירס על מקל:
אופן הכנת המתכון לתירס על מקל:
-
ערבבו את התבלינים עם המיונז והניחו בצד.
-
נעצו שיפוד בקצה וצלו את קלחי התירס על הגריל או בתנור (בחום בינוני) למשך 15 דקות עד שהם רכים ומוזהבים.
-
מרחו על קלחי התירס החמים את המיונז ופזרו מעל את שבבי הקוקוס.
טיפ השף:
על מנת שמקלות שיפודי העץ לא יחרכו, יש לטבול אותם במים כ-10 דקות לפני השימוש.
מקור: מנחם ציון