print header

מתכונים מנצחים לסופגניות מיוחדות וטעימות במיוחד

חג החנוכה מהווה את התירוץ הטוב ביותר לנסות מתכונים מיוחדים לכוכבות המתוקות של שמונת הימים הללו - הסופגניות, שקשה להתחרות במראה ובטעם שלהן. אם אתם רוצים לשדרג את חג החנוכה הקרוב ולנסות מתכונים לסופגניות מפתיעות שכל חבריכם ירצו לנסות, המתכונים הבאים הם בדיוק עבורכם! בעזרת שילוב ייחודי של רכיבים ועם מגוון זיגוגים וטעמים נפלאים, תוכלו להכין את הסופגניות הטעימות ביותר שטעמתם... אז למה אתם מחכים? הכינו את השמן והקמח והחלו ללוש!
מתכון לסופגניות במילוי פירות

הסופגניות המסורתיות שכולנו מכירים ואוהבים עשויות מבצק שמרים שמנמן שמשקיעים בשמן עמוק, אך אלו במתכון שלפניכם שוברות את התבנית! את הסופגניות מהירות ההכנה הללו אתם יכולים להכין מבצק עלים במילוי של הפירות שאתם אוהבים, ואף אחד לא ינחש את הסוד שהן מחביאות, עד הנגיסה הראשונה. 

מתכון לסופגניות במילוי פירות מקור תמונה: thecomfortofcooking.com
רכיבים לסופגניות בצק עלים:
בצק עלים - 480 גרם
ביצה - 1
פירות - 4 (לפי בחירתכם, חתוכים גס)
מים - 1 כף
סוכר - 3 כפות
רכיבים לזיגוג לימון:
מיץ לימון - ¼ כוס
אבקת סוכר - 1 כוס
 
מתכון לסופגניות גיאורגיות במילוי קרם חלב

סופגניות במילויים שונים הן הקינוח שאנו מחכים לו במהלך השנה עד לבוא חג החנוכה, והמתכון הבא ילמד אתכם להכין גרסה ממכרת במיוחד של כדורי הבצק האהובים עלינו. המתכון, שמגיע מהמטבח הגיאורגי המסורתי, כולל מילוי מיוחד של קרם חלב נימוח שתתאהבו בו בכל נגיסה, ומומלץ לשמור אותו צמוד אליכם כי אתם תרצו להכין אותו במשך כל השנה!

מתכון לסופגניות גיאורגיות במילוי קרם חלב מקור תמונה: heghineh.com
רכיבים לבצק הסופגניות:
חלב - 1 כוס (פושר)
מים - ½ כוס
ביצה - 1 (גדולה, בטמפרטורת החדר)
שמן צמחי - 2 כפות
מלח - 1 כפית
סוכר - 2 כפות
תמצית וניל - 1 כפית
שמרים יבשים - ½1 כפיות
קמח - ¾3 כוסות
שמן - לטיגון עמוק
אבקת סוכר - ¼ כוס (לזרייה)
רכיבים לקרם חלב:
חלב - 1 כוס
ביצה - 1 (גדולה, בטמפרטורת החדר)
סוכר - ½ כוס
קמח - 2 כפות
קורנפלור - ½1 כפות
תמצית וניל - 1 כפית
מתכון לסופגניות אפויות בטעם תפוז וחמוציות

מרבית מתכוני הסופגניות כוללים טיגון בשמן עמוק, מה שמקשה על אלו מאיתנו שנמנעים מהן בגלל סיבות תזונתיות או בשל דיאטה כזו או אחרת. אם אתם רוצים ליהנות בחג החנוכה הזה מהמאכל האהוב בלי תוספת של שמן, נסו את המתכון המיוחד והטעים הבא לסופגניות אפויות בטעם תפוז וחמוציות שאפילו מתעלות על הגרסאות המטוגנות שלהן. 

מתכון לסופגניות אפויות בטעם תפוז וחמוציות מקור תמונה: countrycleaver.com
רכיבים לסופגניות:
חלב - ½ כוס
שמנת חמוצה - 2 כפות
קמח - ½1 כוסות
סוכר - ½ כוס
חמאה - 4 כפות (מרוככת)
אבקת אפייה - ½1 כפיות
מלח - ½ כפית
גרידת תפוז - מ-1 תפוז
ביצה - 1
רכיבים לזיגוג תפוזים:
אבקת סוכר - 1 כוס
מיץ תפוזים - 2 כפות
גרידת תפוז - 2 כפות (לעיטור)
 
מתכון לסופגניות תפוחים וקינמון

השילוב הקלאסי בין תפוחים וקינמון במאפים שונים מקבל גרסה מיוחדת במתכון שלפניכם לסופגניות בניחוח של שני הרכיבים האהובים. התוספת של זיגוג הקרמל משדרגת את הסופגניות אף יותר, ותוכלו להפתיע כל אורח בחג הקרוב עם הקינוח האהוב שיהפוך לכוכב הארוחה. 

מתכון לסופגניות תפוחים וקינמון מקור תמונה: hostthetoast.com
רכיבים לסופגניות:
קמח - ½2 כוסות
סוכר לבן - ½ כוס
סוכר חום - ¼ כוס
חלב - ¼ כוס
אבקת אפייה - ½2 כפיות
קינמון - ½ כפית
מלח - ¼ כפית
חמאה - 3 כפות (מרוככת)
תמצית וניל - 1 כפית
שמן צמחי - לטיגון עמוק
רכיבים לרוטב קרמל:
סוכר - ½1 כוסות
מים - ½ כוס
תמצית וניל - 1 כפית
שמנת מתוקה - 1 כוס
 

רוצים עוד מתכונים לסופגניות מיוחדות? לחצו כאן ולמדו כיצד להכין 5 גרסאות נוספות לקינוח האהוב.

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.