header

מתכון לסופגניות במילוי פירות

הסופגניות המסורתיות שכולנו מכירים ואוהבים עשויות מבצק שמרים שמנמן שמשקיעים בשמן עמוק, אך אלו במתכון שלפניכם שוברות את התבנית! את הסופגניות מהירות ההכנה הללו אתם יכולים להכין מבצק עלים במילוי של הפירות שאתם אוהבים, ואף אחד לא ינחש את הסוד שהן מחביאות, עד הנגיסה הראשונה. 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 12
רמת קושי: קל
מתכון לסופגניות במילוי פירות מקור תמונה: thecomfortofcooking.com
רכיבים לסופגניות בצק עלים:
בצק עלים - 480 גרם
ביצה - 1
פירות - 4 (לפי בחירתכם, חתוכים גס)
מים - 1 כף
סוכר - 3 כפות
רכיבים לזיגוג לימון:
מיץ לימון - ¼ כוס
אבקת סוכר - 1 כוס
אופן הכנת הסופגניות בצק עלים:
  1. חממו תנור ל-180 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. שטחו את הבצק על משטח עבודה מקומח וחתכו אותו ל-24 עיגולים שווים בגודלם.
  3. הניחו מעט פירות במרכז 12 מהעיגולים ופזרו מעליהם מעט סוכר.
  4. הברישו את השוליים של העיגולים עם הפירות בתערובת של המים והביצה, הניחו מעליהם את 12 עיגולי הבצק שנותרו והדקו את השוליים בעזרת מזלג.
  5. מרחו את תערובת הביצה והמים שנותרה על עיגולי הפירות, הניחו אותם על תבנית האפייה והכניסו לתנור למשך 15 דקות, או עד שהם יזהיבו. בינתיים הכינו את זיגוג הלימון.
אופן הכנת הזיגוג לימון:
  1. הכניסו את הרכיבים לקערה, ערבבו היטב והניחו בצד. לאחר שתוציאו את הסופגניות מהתנור, זגגו כל אחת מהן בתערובת והגישו לאחר צינון קל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.