מאפינס בריאים וטעימים אשר מתאימים את עצמם לתכולת המקרר שלכם. המאפינס שומרים על טעם נהדר גם עם צימוקים, שבבי שוקולד, רסק תפוחים או כל רעיון אחר.
רכיבים למאפינס שיבולת שועל ופטל:
אופן הכנת המאפינס שיבולת שועל ופטל:
-
ערבבו בקערה גדולה את שיבולת השועל עם הריוויון ותנו לתערובת לנוח במשך שעה.
-
הוסיפו לתערובת את הביצה, הסוכר והשמן, וערבבו היטב.
-
הוסיפו את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח וערבבו.
-
הוסיפו את האוכמניות וערבבו.
-
חממו תנור לחום של 200 מעלות.
-
חלקו את התערובת לתבנית מאפינס ואפו במשך 20 דקות, או עד שהמאפינס הופכים לזהובים.
טיפ השף:
תוכלו לצקת את התערובת לתבנית שטוחה, לאפות ולחתוך לקוביות (כמו בראוניז).
מקור: מיכל וייסברג