מתכון לקינוח עסיסי ומתוק שאתם פשוט חייבים על שולחן ליל הסדר שלכם. הוא טעים, עשיר וכמובן, כשר לפסח (לאוכלי קטניות). מאפינס בננה עם מערבולת של נוטלה - פשוט מתכון מנצח!
אופן הכנת המאפינס:
-
ערבבו בקערה גדולה את הקמח, הקורנפלור, הסודה לשתיה, אבקת האפייה המלח והסוכר.
-
צרו גומחה במרכז הקערה והוסיפו פנימה בהדרגה את הביצים, תמצית הוניל, הריוויון והבננות, כאשר אתם מערבבים היטב לפני הוספת כל מרכיב.
-
בתבנית מאפינס משומנת, מלאו את הבלילה, אך השאירו מקום למאפינס לתפוח ולהתרחב.
-
הוסיפו כ-½ -1 כפית נוטלה מעל כל מאפינס.
-
בעדינות רבה, באמצעות קיסם ערבבו את הבלילה עם הנוטלה כדי ליצור מערבולת קטנה.
-
הניחו את תבניות המאפינס בתנור שחומם מראש ל-180° מעלות. אפו כ-18 דקות או עד שקיסם במרכז המאפין יוצא יבש.
מקור: רעות מרקו