הכינו את הקפה החם והמהביל והיכונו לטעימת עוגת המאפינס הטעימה ביותר שטעמתם. מתכון למאפינס מייפל ואוכמניות שלא תוכלו להשאר אדישים אליה.
מקור תמונה:
pinterest
רכיבים למאפינס מייפל ואוכמניות:
אופן הכנת המאפינס מייפל ואוכמניות:
-
חממו תנור ל-200° מעלות צלזיוס. שמנו תבנית אפייה עם 12 כוסות.
-
טחנו זרעי פשתן במטחנת קפה או בבלנדר יבש והעבירו לקערה גדולה.
-
הוסיפו לקערה קמח מחיטה מלאה, קמח, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתייה ומלח, וערבבו היטב.
-
בקערה בינונית הקציפו ביצים וסירופ מייפל עד לתערובת חלקה.
-
הוסיפו ריוויון, שמן, גרידת תפוז, מיץ תפוזים ותמצית וניל. ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
-
הוסיפו את החומרים היבשים לקערת החומרים הרטובים.
-
הוסיפו את האוכמניות וקפלו את הבלילה.
-
חלקו את הבלילה בכוסות של תבנית האפייה. פזרו מעל מעט סוכר.
-
הכניסו לתנור ואפו עד להזהבה, במשך 15 עד 25 דקות.
-
הניחו למאפינס להתקרר בתבנית כ-5 דקות, הוציאו מהתבנית והגישו חם או בטמפרטורת החדר.