יצא לכם פעם לאכול פסטה עם רוטב אבוקדו מוקרם? אם כן ודאי תשמחו לגלות איך אפשר לשחזר את התענוג הזה בעצמכם, ואם לא אתם בהחלט צריכים לנסות זאת! המנה הבאה טעימה ובריאה ותוכלו להכינה ללא כל בעיה.
רכיבים לרוטב אבוקדו מוקרם:
אופן הכנת הרוטב אבוקדו מוקרם:
-
הכניסו אל מעבד מזון אבוקדו, בזיליקום, בצל, כוסברה או פטרוזיליה, מיץ לימון, יוגורט, מים, מלח ופלפל, וטחנו את הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
-
צקו את הרוטב על הפסטה, הוסיפו גבינת פרמז'ן לפי הטעם והגישו.
אופן הכנת הפסטה:
-
הרתיחו מים עם מלח בסיר גדול ובשלו את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
מקור: רותי.ק