header

מתכון לרוטב בזיליקום ואבוקדו מוקרם

יצא לכם פעם לאכול פסטה עם רוטב אבוקדו מוקרם? אם כן ודאי תשמחו לגלות איך אפשר לשחזר את התענוג הזה בעצמכם, ואם לא אתם בהחלט צריכים לנסות זאת! המנה הבאה טעימה ובריאה ותוכלו להכינה ללא כל בעיה.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב בזיליקום ואבוקדו מוקרם
רכיבים לרוטב אבוקדו מוקרם:
אבוקדו - 1 (קלוף ללא גלעין)
בזיליקום - 6 (עלים)
בצלים - 3 (חתוכים דק)
פטרוזיליה - ⅓ כוס (או כוסברה קצוצה)
יוגורט - ½ כוס (רגיל ללא שומן)
מים - 1 כף
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
גבינת פרמז'ן - לפי הטעם (מגוררת, לפי הטעם)
רכיבים לפסטה:
פסטה - 500 גר' (בצורה האהובה עליכם)
אופן הכנת הרוטב אבוקדו מוקרם:
  1. הכניסו אל מעבד מזון אבוקדו, בזיליקום, בצל, כוסברה או פטרוזיליה, מיץ לימון, יוגורט, מים, מלח ופלפל, וטחנו את הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  2. צקו את הרוטב על הפסטה, הוסיפו גבינת פרמז'ן לפי הטעם והגישו.
אופן הכנת הפסטה:
  1. הרתיחו מים עם מלח בסיר גדול ובשלו את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
מקור: רותי.ק
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.