אוהבים קינוחים עם פירות? אתם מוזמנים לנסות להכין מתכון פשוט ונהדר עם פרי שתמיד בעונה ונמצא בשפע בסופר – בננה! מעבר לכך שהוא פצצת אנרגיה, הוא גם טעים במיוחד ומשתלב באופן מושלם בשלל קינוחים שאתם כנראה מכירים. היום אתם מוזמנים להכין איתו טארט נהדר מ-4 מרכיבים בלבד, שיגרום לאורחים שלכם לתהות מה זה המאפה הנהדר הזה שהם אוכלים.
מקור תמונה:
epicurious
רכיבים למתכון לטארט בננה:
אופן הכנת המתכון לטארט בננה:
-
חממו מראש תנור ל-200 מעלות.
-
הניחו 4 תבניות אפייה עגולות על תבנית אפייה מלבנית שמרופדת בנייר אפייה.
-
מרחו 1 כפית של חמאה על כל תחתית של תבניות האפייה העגולות.
-
פזרו מעל כל אחת מהן 2 כפיות סוכר, באופן שווה.
-
הניחו על כל אחת מהן חתיכות של בננה אחת באופן המוצג בתמונה מעלה.
-
כסו כל תבנית עגולה בעיגול של בצק עלים, והדקו את שוליו לדפנות הפנימיים שלה.
-
אפו את הטארטים עד שהם משחימים ומתנפחים, והמילוי שלהם מבעבע, למשך 20-25 דקות.
-
הפכו את הטארט על צלחת, כך שהבצק נמצא בתחתית המנה, והגישו לשולחן.
טיפ השף:
אפשר להגיש עם כדור גלידת וניל מעל או בצד.