מתלבטים בין לזניה לרביולי? ובכן, מה דעתכם על אפשרות שלישית שהיא לא פחות ממושלמת – לשלב בין השניים? היום תכירו את המנה שהולכת לכבוש כל ארוחה חלבית או איטלקית שלכם – לזניית רביולי מושחתת שתגרום לאורחים שלכם להזיל ריר!
רכיבים למתכון ללזניית רביולי:
אופן הכנת מתכון ללזניית רביולי:
-
חממו תנור לחום של 180 מעלות.
-
שמנו תבנית אפייה בגודל של 33X22 ס"מ.
-
שפכו כ-½ צנצנת של רוטב פסטה לתוך תבנית האפייה.
-
סדרו את חתיכות הרביולי זו לצד זו על גבי הרוטב, כך שהן תיצורנה שכבה שנייה כפי שניתן לראות בתמונה הבאה.
מקור תמונה:
lovefromtheoven
-
ערבבו בקערה נפרדת ½ מכמות גבינת המוצרלה יחד עם המצרכים הנותרים, פרט לרוטב הפסטה שנותר לכם.
-
פזרו מעל לרביולי את תערובת הגבינות - אתם יכולים לעשות זאת במריחה של שכבה אחידה, או לפזר כדורים קטנים מהתערובת כפי שניתן לראות בתמונה הבאה.
מקור תמונה:
lovefromtheoven
-
כסו את שכבת הגבינות עם ה-½ שנותר לכם מצנצנת הרוטב הראשונה, וצרו מעליה שכבת רביולי נוספת, כפי שעשיתם מקודם.
-
שפכו מעל שכבת הרביולי את רוטב הפסטה מהצנצנת השנייה, ופזרו לבסוף את מה שנותר מגבינת המוצרלה המגוררת.
-
כסו את התבנית בנייר אלומיניום ואפו עימו את הלזניה למשך 40 דקות.
-
הסירו את נייר האלומיניום, ואפו את הלזניה למשך 20 דקות נוספות.
-
הניחו ללזניה להצטנן מעט למשך 10-20 דקות, והגישו לשולחן.