header

מתכון לסנדוויץ' חצילים ופורטובלו צלויים בתנור

תוכלו לפתוח או לסיים את היום עם כריך משביע וטעים, אשר יספק לכם כ-8 גרם מכמות צריכת הסיבים המומלצת. 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: בינוני
מתכון לסנדוויץ' חצילים ופורטובלו צלויים בתנור מקור תמונה: eatingwell
רכיבים לסנדוויץ' חצילים:
שן שום - 1 (קטנה טחונה)
מיונז - ¼ כוס (דל שומן)
מיץ לימון - 1 כפית
חציל בינוני - אחד (חתוך לפרוסות של ½1 ס"מ, 450 גרם לערך)
פטריות פורטובלו - 2-3 (בינוניות ללא הגבעול ותכולתו)
ספריי שמן לבישול - 1 (קנולה או שמן זית)
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
לחם מחיטה מלאה - 8 פרוסות (מומלץ לקלות אותן)
תרד - 2 כוסות (קצוץ)
עגבנייה גדולה - 4 (פרוסות)
אופן הכנת הסנדוויץ' חצילים:
  1. הפעילו את התנור על מצב גריל על חום בינוני-גבוה.
  2. הניחו את שן השום הטחונה על קרש חיתוך ומעכו אותה באמצעות חלק האחורי של כף, עד לקבלת עיסה. לאחר מכן, הכניסו את עיסת השום לקערה, הוסיפו מיונז ומיץ לימון וערבבו היטב. עם סיום הערבוב, הניחו בצד.
  3. רססו את הפטריות והחצילים משני צדם בשמן ותבלו במלח ופלפל. לאחר מכן, הניחו אותם על תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה והכניסו אותה לתנור. יש לצלות את הירקות עד שיתרככו וישחימו משני הצדדים, 3-2 דקות לכל צד עבור החצילים ו4-3 דקות לכל צד עבור הפטריות. עם סיום הצלייה יש לפרוס את הפטריות לאחר שיתקררו מעט. שימו לב: חשוב להשגיח על הפטריות והחצילים בזמן שהם נצלים בתנור, על מנת למנוע מהם להישרף. preperation מקור תמונה: צילום מסך מיוטיוב
  4. מרחו ½1 כפיות מיונז שום שהכנתם על כל פרוסת לחם. לאחר מכן, הניחו שכבת חציל, פטריות, תרד, פרוסת עגבנייה וסגרו את הסנדוויץ' עם פרוסת הלחם השנייה.
מקור: נתן.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.