את ארוחת הבוקר הזו ילדיכם יוכלו לקחת איתם לבית הספר. האתגר היחידי הוא למצוא את הטורטייה שתהיה בגודל של תחתית המחבת שלכם, משום שתרצו לוודא שהביצה שתטגנו תהיה בדיוק בגודל של הטורטייה כדי שהמנה תיראה מושלמת.
אופן הכנת הכריך:
-
בקערה קטנה, טרפו ביצה יחד עם מים או חלב עד שהתערובת תהיה אחידה, והניחו טורטייה על צלחת שטוחה. אם אתם משתמשים בגבינה צהובה, שימו 2 חתיכות על הטורטייה.
-
שמנו את המחבת (מומלץ להשתמש בתרסיס שמן לפי קוטר הטורטייה), חממו את המחבת על חום בינוני-נמוך ושפכו לתוכה את תערובת הביצה. הטו את המחבת וודאו שהביצה מכסה את כל התחתית. המשיכו לטגן עד שהביצה כבר לא נוזלית, ותבלו אותה במלח ופלפל.
-
החליקו את הביצה בעזרת מרית ישירות על הטורטייה, וכסו אותה בתוספת לבחירתכם. גלגלו את הטורטייה, חתכו אותה לחצי והגישו לילדיכם.
מקור: דורית נ.