את המנה הזו תוכלו להכין תוך כמה רגעים כבר בלילה שלפני הלימודים. היא ממש קלה להכנה וכיפית לאכילה, ויכול מאוד להיות שתכינו גם אחת לעצמכם. כל בננה שתשתמשו בה במתכון תספיק ל-2 מנות.
אופן הכנת הבננה על מקל:
-
פזרו גרנולה בצלוחית רדודה (יחד עם כל תוספת שהחלטתם להכניס למנה).
-
הקלפו בננה, חתכו אותה ל-½ והכניסו לכל ½ בננה מקל של ארטיק.
-
טבלו את הבננה ביוגורט (או צפו אותה ביוגורט עם סכין) ואז גלגלו אותה בגרנולה.
-
הניחו את הבננה על נייר אפייה והכניסו למקפיא להקפאה.
-
בבוקר הוציאו מהמקפיא והגישו לילדיכם.
מקור: דורית נ.