אין כמו הטעם הנהדר של בצל מקורמל ופטריות טריות, בעיקר כששני רכיבים אלה מתמזגים יחד עם מוצרים נוספים ויוצרים קציצת המבורגר טעימה ובריאה. את המתכון הבא אין ספק שכל המשפחה תאהב.
אופן הכנת ההמבורגר פטריות:
-
הכניסו את השום, הפטריות ועלי התימין אל תוך מעבד מזון וטחנו אותם עד שיהיו קצוצים דק.
-
חממו כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה וטגנו את הבצל עד שיקבל גוון מוזהב. הוסיפו את התערובת שהכנתם במעבד המזון וערבבו במשך 2-3 דקות או עד שהנוזלים יתאדו. לאחר מכן הסירו את המחבת מהאש והמתינו עד שהתערובת תתקרר.
-
ערבבו את התערובת שהתקררה עם העדשים, הוסיפו ביצה ומלח והמשיכו לערבב.
-
שימו את קמח התירס בצלחת שטוחה, הכינו 6 קציצות מהתערובת וטבלו אותן בקמח.
-
חממו כפית שמן במחבת על חום בינוני וטגנו את ההמבורגר במשך 3 דקות או עד שיקבל גוון חום זהוב. לאחר מכן הפכו אותו, הוסיפו את הגבינה וטגנו במשך 3 דקות נוספות, או עד שיתקבל גוון חום זהוב והגבינה תימס.
-
הגישו את ההמבורגרים בלחמניות מחיטה מלאה והוסיפו מעל את התוספות האהובות עליכם.
מקור: וונדי.ק