המתכון שלפניכם מתאים במיוחד לאנשים שמשתדלים לשמור על תזונה דלת פחמימות בלי שיצטרכו להתפשר על טעמים. בעזרת מספר רכיבים פשוטים כמו טונה, אבוקדו ומעט תיבול, תוכלו להכין לעצמכם כריך מיוחד וטעים שתוכלו לנשנש לארוחת הצהריים והערב ולהרגיש שבעים ושמחים.
מקור תמונה:
wearychef
אופן הכנת הראפ טונה:
-
בקערה קטנה, ערבבו את הטונה עם מיונז, מלח ופלפל. הניחו מחצית מהכמות על עלי החסה והוסיפו מעל קוביות עגבנייה ופרוסות אבוקדו.
-
כעת ניתן להניח את עלי החסה שנותרו מעל אלו שמולאו בתערובת שלכם, או פשוט לאכול אותם כפי שהם.