הכריך המשביע הבא יעזור לכם לסיים את היום בצורה נפלאה ובריאה במיוחד. רוטב הברביקיו בו תשתמשו מאפשר לתת לטופו טעם מעושן ומיוחד במינו, שתרצו לשחזר שוב ושוב.
מקור תמונה:
penguincakes
אופן הכנת הכריכי ברביקיו:
-
חממו שמן זית על מחבת גדולה מעל להבה בינונית. נגבו את הטופו מנוזלים עודפים, חתכו חצי ממנו לרצועות עבות ואת החצי השני פוררו באמצעות הידיים.
-
הוסיפו את קוביות ופירורי הטופו למחבת יחד עם כל התבלינים (לא כולל רוטב הברביקיו) וטגנו במשך 7-10 דקות, או עד שהטופו ישחים.
מקור תמונה:
amanda
-
הוסיפו למחבת עם הטופו את רוטב הברביקיו והמשיכו לטגן במשך 3-5 דקות.
-
הוסיפו למחבת את גרגירי החומוס והמשיכו לטגן את כל הרכיבים במשך 2 דקות נוספות תוך ערבוב מתמיד.
-
הסירו את המחבת מהלהבה, חלקו את התערובת בין הלחמניות עם תוספות אהובות והגישו.