עוגת הסינבון נכנסה למאפיות וקניונים רבים בשנים האחרונות, וטעמה הנפלא גורם לכל אחד להתמכר אליה. בעזרת המתכון הנהדר שלפניכם תוכלו להכין את עוגת השמרים המושלמת והאהובה בביתכם, ולמלא אותה עם כל מילוי שתחפצו.
רכיבים למלית והרכבת העוגה:
אופן הכנת הבצק:
-
בקערה גדולה המיסו את השמרים בחלב חם, ערבבו והניחו לתסיסה כ-5 דקות.
-
בקערת המיקסר הוסיפו סוכר, חמאה, מלח, ביצים, וקמח, וערבבו היטב.
-
צקו את תערובת השמרים לקערת המיקסר וערבלו עד לקבלת בצק אחיד. שמנו קערה במעט שמן, העבירו אליה את הבצק וכסו עם מגבת עד להכפלת נפח הבצק.
-
רדדו את הבצק על משטח מקומח קלות לעלה באורך 40*30 ובעובי חצי ס"מ. מרחו את 6 כפות החמאה על גבי עלי הבצק.
מקור תמונה:
jocooks
-
חממו תנור לחום של 160 מעלות ושמנו תבנית אפייה בגודל 35*25.
אופן הכנת הציפוי גבינה:
-
ערבבו יחד את כל הרכיבים בעזרת מיקסר, לקבלת ממרח חלק.
-
בעוד העוגה חמה, מרחו בנדיבות את הציפוי על פניה , חתכו והגישו.