החזאים מתריעים כי בחג שבועות הזה נחווה גל חום שיזכיר לנו שהקיץ קרוב מאוד, אך לא ניתן לעומס החום להרוס לנו את מצב הרוח, אלא ההיפך – נילחם בו בעזרת מנה שמתאימה בדיוק לאווירה שהוא יוצר בחג. בעזרת שילוב של 2 קינוחים אהובים, גלידה ועוגת גבינה, תכינו קינוח חדש שיהפוך להיות החביב עליכם בימי הקיץ בכלל ובחג השבועות בפרט!
מקור תמונה:
tablespoon
רכיבים לגלידת עוגת גבינה:
אופן הכנת הגלידת עוגת גבינה:
-
ערבבו בקערה קטנה את יוגורט הלימון, או הליים עם רבע כוס אגבה.
-
ערבבו בקערה קטנה נפרדת את יוגורט עוגת הגבינה עם רבע כוס האגבה הנותרת.
-
בקערה בינונית, ערבבו יחדיו את החמאה, הסוכר ופירורי הפתיבר או דגני הבוקר שבחרתם.
-
קחו תבניות ליצירת ארטיקים או כוסות ומלאו אותן ביוגורט עוגת הגבינה והליים – כף אחת בכל פעם מכל אחד מהיוגורטים, כך שייווצרו שכבות עד למחצית מגובה התבנית או הכוס.
-
אחרי שהגעתם למחצית מגובה התבנית או הכוס, פזרו מעט פירורי פתיבר או דגני בוקר בשכבה דקה. המשיכו למלא את חצי הכוס הנותרת, רק שהפעם פזרו מעט פירורי פתיבר בין השכבות עד לגובה העליון של הכוס.
-
החליקו לתוך התבניות או הכוסות מקלות עץ או כפיות, והכניסו למקפיא למשך 6-8 שעות.