לחמים לא תמיד חייבים להיות עתירי קלוריות ומשמינים, כמו שתראו עם המתכון שלפניכם ללחם מנגו ואגוזים שימתיק לכם את היום בלי לגרום לכם לרגשות אשמה!
רכיבים ללחם אגוזים ומנגו:
אופן הכנת הלחם אגוזים ומנגו:
-
חממו את התנור ל-160° מעלות ושמנו תבנית מלבן עמוקה (22 ס"מ).
-
הכניסו את המנגו לבלנדר וערבלו עד לקבלת מחית במרקם אחיד.
-
ערבבו בקערה בינונית קמח, סוכר, סודה לשתיה, קינמון ומלח. הוסיפו לקערה אגוזים וקוקוס וערבבו בשנית.
-
ערבבו בקערה גדולה מחית מנגו, ביצה וחמאה מומסת.
-
הוסיפו לקערה הגדולה את תערובת הקמח וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה.
-
צקו את הבלילה לתבנית המשומנת, הכניסו לתנור ואפו במשך 45 דקות או עד שקיסם שתכניסו למרכז הלחם יצא יבש ונקי.
-
צננו במשך 10 דקות והוציאו את הלחם מהתבנית. הניחו ללחם להתקרר לחלוטין מחוץ לתבנית ופרסו אותו.