את המרכיב הזה יתכן כי מעולם לא חשבתם שתמצאו במתכון ללחם – גלידת וניל! זה אמנם נשמע מוזר, אך אחרי שטעמו אותו אתם תרצו לשמור את המתכון הפשוט הזה לכל החיים.
אופן הכנת הלחם המתוק:
-
המיסו את גלידת הווניל בטמפרטורת החדר בקערה גדולה.
-
הוסיפו את הקמח וערבבו את הכל היטב. תוכלו להוסיף בשלב הזה גם שוקולד צ'יפס.
-
שמנו תבנית אפייה מלבנית ומזגו לתוכה את התערובת.
-
אפו את התערובת בתנור בחום של 180° מעלות למשך 45 דקות. הוציאו, חתכו והגישו.