header

מתכון ללחם קלוי עם חמאה וקינמון - צנימים קינמון

כשאנחנו מחפשים משהו זריז ומהנה לאכול, הדבר הפשוט ביותר שיכול לעלות על דעתנו הוא צנים לחם קליל. בעזרת המתכון שלפניכם תוכלו להפוך את המנה הזו למהנה וטעימה אף יותר, עשו לעצמכם כמה צנימי קינמון שהולכים מצוין עם כל ממרח אהוב, או אפילו כך כפי שהם!

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
רכיבים לצנימים עם חמאה וקינמון:
לחם - 4 פרוסות
חמאה - 55 גר' (מרוככת)
סוכר - ¼ כוס
קינמון - 2 כפיות
אגוז מוסקט - מעט (⅛ כפיות)
אופן הכנת הצנימים עם חמאה וקינמון:
  1. חממו את התנור ל-175° מעלות, הניחו נייר אפייה על רשת לתנור והניחו עליה את פרוסות הלחם. קלו את הפרוסות לפי טעמכם, ודאגו להפוך אותן במהלך האפייה.
  2. ערבבו בקערה קטנה את החמאה, הסוכר, הקינמון ואגוז המוסקט עד שמתתקבל תערובת אחידה, והניחו בצד.
  3. הוציאו את פרוסות הלחם מהתנור ומרחו על כל אחת מהן את תערובת הקינמון שהכנתם.
  4. הפעילו את התנור על פונקציית הצלייה והכניסו שוב את פרוסות הלחם, עד שהן נהיות שחומות-זהובות ומתחילות לבעבע.
  5. הוציאו את פרוסות הלחם מהתנור והגישו לצד ממרחים אהובים, או אכלו אותן כפי שהן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.