header

מתכון ללחם בננות וחמאת בוטנים

מתכון ללחם בננות מיוחד עם חמאת בוטנים בטעם חלומי שהילדים ישמחו לקחת איתם לארוחת עשר לבית הספר, אז הפשילו את השרוולים והכינו את הלחם הטעים ביותר שטעמתם.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללחם בננות וחמאת בוטנים מקור תמונה: Divya Kudua
רכיבים ללחם בננות:
קמח - 2 כוסות
סוכר - ½ כוס
מלח - ½ כפית
בננות - 3 (מעוכות למחית)
חמאה - ½ כוס (מומסת)
יוגורט - ⅓ גביע (לבן)
חמאת בוטנים - ½ כוס
אופן הכנת הלחם בננות:
  1. חממו את התנור ל-180° מעלות ושמנו תבנית מלבן עמוקה (22 ס"מ).
  2. ערבבו בקערה בינונית קמח, סודה לשתיה ומלח.
  3. ערבבו בקערה גדולה ביצים, בננות, חמאה ויוגורט.
  4. צרו חור במרכז תערובת הקמח וצקו אליו את תערובת הנוזלים בהדרגה.
  5. ערבבו בעדינות תוך כדי הכנסת התערובת היבשה אל התערובת הנוזלית שבמרכז.
  6. צקו את התערובת האחידה אל התבנית המשומנת.
  7. מרחו שכבה של חמאת בוטנים מעל התערובת.
  8. הכניסו לתנור ואפו במשך 35-40 דקות או עד שקיסם שתכניסו במרכז הלחם יצא יבש ונקי.
  9. צננו במשך 10 דקות והוציאו את הלחם מהתבנית.
  10. הניחו ללחם להתקרר על השיש ורק אז פרסו אותו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.