לחם מתוק הוא חולשה של הרבה אנשים, במתכון שלפניכם תוכלו להכין לחם מתוק מגזר וצימוקים רך ועסיסי ובטעם בלתי נשכח. תתכוננו לקבל מחמאות!
מקור תמונה:
Justin Yeh
רכיבים ללחם גזר וצימוקים:
אופן הכנת לחם גזר וצימוקים:
-
חממו את התנור ל-180° מעלות ושמנו תבנית אינגליש קייק.
-
בקערה בינונית, ערבבו: קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח.
-
בקערה גדולה, ערבבו: ביצים, שמנת חמוצה, סוכר חום, שמן ותמצית וניל.
-
הוסיפו בהדרגה את תערובת הקמח אל תערובת הביצים, אגב בחישה איטית.
-
קפלו פנימה את הגזר המגורד והצימוקים.
-
העבירו את הבלילה לתבנית ואפו עד להזהבה כ-55 דקות.
-
צננו בתבנית כ-5 דקות, לפני הוצאת הלחם מהתבנית, בזקו מעל אבקת סוכר.
מקור: טל עזר