header

מתכון ללחם מתוק עם גזר וצימוקים

לחם מתוק הוא חולשה של הרבה אנשים, במתכון שלפניכם תוכלו להכין לחם מתוק מגזר וצימוקים רך ועסיסי ובטעם בלתי נשכח. תתכוננו לקבל מחמאות! 

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללחם מתוק עם גזר וצימוקים מקור תמונה: Justin Yeh
רכיבים ללחם גזר וצימוקים:
קמח - 2 כוסות
אבקת אפייה - ¼1 כפיות
קינמון - 1 כפית (טחון)
מלח - ½ כפית
ביצים - 2 (גדולות)
שמנת חמוצה - ¾ כוס
סוכר חום - ¾ כוס (כהה דחוס)
שמן קנולה - ½ כוס
תמצית וניל - 1 כפית
גזרים - 4 (בינוניים, מגורדים)
צימוקים - ½ כוס
אבקת סוכר - ½ כוס (לזיגוג)
אופן הכנת הלחם גזר וצימוקים:
  1. חממו את התנור ל-180° מעלות ושמנו תבנית אינגליש קייק.
  2. בקערה בינונית, ערבבו: קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח.
  3. בקערה גדולה, ערבבו: ביצים, שמנת חמוצה, סוכר חום, שמן ותמצית וניל.
  4. הוסיפו בהדרגה את תערובת הקמח אל תערובת הביצים, אגב בחישה איטית.
  5. קפלו פנימה את הגזר המגורד והצימוקים.
  6. העבירו את הבלילה לתבנית ואפו עד להזהבה כ-55 דקות.
  7. צננו בתבנית כ-5 דקות, לפני הוצאת הלחם מהתבנית, בזקו מעל אבקת סוכר.
מקור: טל עזר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.