לחם אגוזים הוא אחד מסוגי הלחמים הטעימים והבריאים שיש, והוא משתלב עם כל סוגי המזונות: בשר, דגים או גבינות. המתכון הבא ללחם אגוזים הוא קל להכנה, מהיר וטעים במיוחד.
מקור תמונה:
Sarah R
אופן הכנת הלחם אגוזים:
-
חממו את התנור ל-180° מעלות ושמנו תבנית אינגליש קייק.
-
בקערה בינונית, ערבבו: קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח.
-
בקערה גדולה ערבבו: ביצים, שמנת חמוצה, סוכר, שמן ותמצית וניל.
-
הוסיפו בהדרגה את תערובת הקמח אל תערובת הביצים, אגב בחישה איטית.
-
קפלו פנימה את האגוזים הקצוצים.
-
העבירו את הבלילה לתבנית ואפו עד להזהבה כ-55 דקות.
-
צננו בתבנית כ-5 דקות, לפני הוצאת הלחם מהתבנית.
מקור: טל עזר