לחם לא חייב להיות רק בצורה המסורתית שהורגלנו אליה עד היום. לחם יכול להיות מתוק, ולהאפות בתבנית מאורכת. נסו את מתכון לחם הבננות ויוגורט שלפניכם ותתחילו להתאהב. המתכון הטוב ביותר ללחם שטעמתם לאחרונה.
אופן הכנת הלחם בננה:
-
חממו תנור ל-190 מעלות ושמנו תבנית מלבנית.
-
ערבבו בקערה גדולה: קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, זרעי פשתן ומלח.
-
ערבבו בקערה נפרדת: חלב, ביצים, סוכר חום, יוגורט יווני ושמן.
-
הוסיפו את החומרים הרטובים לחומרים היבשים וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
-
הוסיפו בעדינות גם את הגרנולה והבננות.
-
צקו את התערובת לתבנית ואפו במשך 40 דקות.
-
הוציאו מהתנור, צננו במשך 5 דקות והגישו.
טיפ השף:
* ניתן לחמם פרוסות מלחם הבננה במיקורגל במשך 15 עד 30 שניות.
מקור: רחל מושקוביץ