header

מתכון לפנקייק יפני

את הפאנקייק השטוח כולנו מכירים ואוהבים, אך המתכון הבא יעזור לכם להכין גרסה שונה ומפתיעה של הקינוח האהוב, שהגיע כל הדרך מיפן הרחוקה.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
רכיבים לפנקייק יפני:
ריוויון - ¾ כוס
סוכר - ¼ כוס
תמצית וניל - ½ כפית
מלח - ½ כפית
קמח - ½1 כוסות
אבקת אפייה - ½ כפית
סודה לשתיה - ¼ כפית
חמאה - מעט
שמן - מעט
טבעת אלומיניום - לטיגון (או נירוסטה - רינג קטן קוטר 6)
אופן הכנת הפנקייק יפני:
  1. הכניסו לבלנדר את הביצים, הרוויון, הסוכר, תמצית הווניל והמלח, והפעילו אותו על מהירות נמוכה למשך 1-2 דקות.
  2. הוסיפו את שאר המצרכים היבשים לתערובת וערבבו שוב למשך כמה שניות, עד שכל הרכיבים מתמזגים.
  3. שמנו את חלקה הפנימי של טבעת האלומיניום או הנירוסטה בעזרת החמאה, וחממו מעט שמן במחבת בינונית.
  4. הניחו את טבעת האלומיניום או הנירוסטה במרכז המחבת, מזגו לתוכה את תערובת הפאנקייק עד שהיא מכסה חצי מגובה הטבעת וטגנו למשך 4 דקות עם מכסה לסירים על גבי הטבעת.
  5. הפכו בזהירות את הפאנקייק יחד עם הטבעת בעזרת מרית וטגנו גם את הצד השני למשך 4-5 דקות. הגישו לצד פירות או סירופ אהוב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.