מחפשים מנת דגים מיוחדת ומושלמת שתפתיע את האורחים שלכם? מצאנו מתכון נהדר שהדהים אותנו, ולכן הרגשנו צורך עז לשתף אותו עמכם! מדובר במנת פרווה של דג אמנון שעטוף בבצק עלים, או בקיצור – סוכריות דג אמנון, שהן מפתות בדיוק כמו שהן נשמעות ומעטרות כל שולחן סעודה. מי שתציג בפניכם את המתכון המעולה הזו ותלמד אתכם כיצד להכין אותו היא דורית מנו טל אור, אושיית רשת ובעלת האתר סוויט דולי למתכונים מהירים וטעימים. אתם מוזמנים להכין אותו לכל ארוחה ובעיקר לסעודת חג שבועות. מעוניינים ברשימת המרכיבים וההוראות המלאה? היכנסו לערוץ היוטיוב שלנו, ולחצו על "מידע נוסף" שמתחת לסרטון ואז על הקישור הראשון שמופיע. שיהיה בתיאבון!
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: