maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

מדריך לאופן וזמן אחסון מומלצים למגוון מזונות

 לכמה זמן אבוקדו טוב לאכילה אחרי שפתחנו אותו? האם את העגבניות כדאי לשמור במקרר או על השולחן? האם יש הבדל בין דרכי האחסון המומלצות לסוגים שונים של עשבי תיבול? את התשובות לכל השאלות האלו ועוד, תמצאו בסדרת הטבלאות הבאה שתפרט בפניכם בדיוק היכן לאחסן פריטי מזון שונים, במקרר או ברחבי המטבח. בנוסף תוכלו לקבל מידע על אופן וכמות הזמן המומלצת לשמירה עליהם ולאכילה מהם לפני שיתקלקלו.

 

מקרא צבעים

 

 

מקור: יערה מלמד
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: