header

מתכון לפאי לימון

הפאי הנהדר הזה כל כך טעים וכל כך מרשים עד שאיש לא יאמין כמה קל להכין אותו. פרוסה אחת מהקינוח הנפלא הזה היא דרך נהדרת לסיים ארוחה גדולה והיא תדאג לכך שתקומו מהשולחן רעננים ושבעים.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפאי לימון
רכיבים לפאי לימון:
רכיבים לבסיס וופל שוקולד:
וופל שוקולד - 150 גר' (מפורר)
חמאה - כ-50 גר'
אופן הכנת הפאי לימון:
  1. הקציפו את החלב עם מיץ הלימון עד שהתערובת תהייה סמיכה.
  2. הוסיפו את הקצפת לתערובת וקפלו אותה בעדינות.
  3. רפדו תבנית עמוקה בבסיס וופל השוקולד.
  4. העבירו את תערובת הלימון אל התבנית המרופדת. preperation
  5. כסו את העוגה והכניסו אותה למקרר למשך שעה ובמידת האפשר אפילו ללילה שלם.
  6. הגישו את הפאי קר.
אופן הכנת הבסיס וופל שוקולד:
  1. פוררו את הוופלים לתוך קערה וערבבו יחדיו.
  2. הכניסו פנימה את החמאה הרכה. לושו עד לקבלת מעיין כדור בצק (אם "הבצק" לא מתגבש הוסיפו מעט חמאה ואם הוא רך מידי הוסיפו מעט פרורי וופל, לפי הצורך.)
מקור: דנה.ת
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.