הפאי הנהדר הזה כל כך טעים וכל כך מרשים עד שאיש לא יאמין כמה קל להכין אותו. פרוסה אחת מהקינוח הנפלא הזה היא דרך נהדרת לסיים ארוחה גדולה והיא תדאג לכך שתקומו מהשולחן רעננים ושבעים.
רכיבים לבסיס וופל שוקולד:
אופן הכנת הפאי לימון:
-
הקציפו את החלב עם מיץ הלימון עד שהתערובת תהייה סמיכה.
-
הוסיפו את הקצפת לתערובת וקפלו אותה בעדינות.
-
רפדו תבנית עמוקה בבסיס וופל השוקולד.
-
העבירו את תערובת הלימון אל התבנית המרופדת.
-
כסו את העוגה והכניסו אותה למקרר למשך שעה ובמידת האפשר אפילו ללילה שלם.
-
הגישו את הפאי קר.
אופן הכנת הבסיס וופל שוקולד:
-
פוררו את הוופלים לתוך קערה וערבבו יחדיו.
-
הכניסו פנימה את החמאה הרכה. לושו עד לקבלת מעיין כדור בצק (אם "הבצק" לא מתגבש הוסיפו מעט חמאה ואם הוא רך מידי הוסיפו מעט פרורי וופל, לפי הצורך.)
מקור: דנה.ת