header

מתכון לעוגת פאי רפרפת וניל

השילוב האהוב בין תחתית פריכה וקרם נימוח של עוגות פאי יוצר את אחד הקינוחים האהובים ביותר, ובעזרת המתכון הבא, תלמדו להכין את הקינוח המתוק בגרסת רפרפת וניל ממכרת וקלה להכנה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת פאי רפרפת וניל מקור תמונה: justapinch
רכיבים לפאי וניל:
סוכר - ⅓ כוס
קמח - 2 כפיות
חלב - 3 כוסות
מלח - ½ כפית
תמצית וניל - ¼ כפית
אגוז מוסקט - ¼ כפית (או קינמון)
אופן הכנת הפאי וניל:
  1. רדדו את בצק הפאי, העבירו לתבנית פאי מעט עמוקה והניחו בצד.
  2. חממו תנור ל-160 מעלות.
  3. בקערה גדולה ערבבו יחד סוכר, וניל, קמח, מלח וביצים לקבלת תערובת חלקה.
  4. הכניסו 2 כוסות חלב לסיר קטן וחממו על להבה בינונית עד לרתיחה.
  5. הוסיפו כוס חלב אחת לתערובת הביצים תוך ערבול (השוואת טמפרטורה).
  6. העבירו את תערובת הביצים לסיר עם החלב החם וערבבו.
  7. צקו את התערובת אל תוך תבנית האפייה על הבצק הלא אפוי.
  8. פזרו מעל מעט אגוז מוסקט או קינמון והכניסו לתנור לאפייה של 45-60 דקות. הוציאו את התבנית מהתנור, צננו את העוגה והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.