כשחושבים על עוגת פאי תפוחים, רגילים לחשוב על בצק פריך פשוט שמעליו מונחים תפוחים מבושלים עם קינמון ופירורי בצק מעל. מתכון פאי התפוחים המרשים הזה ישנה לכם את החשיבה, ובעזרתו תוכלו לאפות את אחת מעוגות הפאי היפות והאלגנטיות שהכנתם עד עתה.
מקור תמונה:
cakescottage
רכיבים לשטרוייזל (פירורים):
אופן הכנת מלית תפוחים:
-
חלקו את הבצק ל- 3-4 חלקים, קמחו מעט את משטח העבודה ורדדו כדור בצק לעלה דק. מרחו מעט חמאה על הבצק ופזרו מעל סוכר וקינמון. גלגלו לרולדה וחזרו על השלב הזה עם יתר הכדורים.
מקור תמונה:
inspiredbycharm
-
את הרולדות חתכו לפרוסות בעובי 2 ס"מ, כמו שבלולי קינמון.
-
הניחו שבלול אחד במרכז התבנית, הדקו את שבלול הבצק לתבנית בעזרת האצבעות וסדרו את שאר השבלולים מסביב על כל התבנית.
מקור תמונה:
inspiredbycharm
אופן הכנת מלית תפוחים:
-
ערבבו את רכיבי המלית יחדיו בקערה גדולה.
-
צקו את המלית על גבי הבצק ופזרו אותה בצורה שווה.
מקור תמונה:
cakescottage