header

מתכון לעוגת פאי תפוחים קראנצ'י

גרסת הספל לפאי תפוחים ופירורים תשאיר אתכם עם רצון לעוד ספל, ועוד אחד.
 
זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת פאי תפוחים קראנצ'י
רכיבים לפאי תפוחים:
תפוח - 1 (קטן, קלוף ופרוס לפרוסות דקות)
שיבולת שועל - 4 כפות (לבישול מהיר)
קמח - 4 כפות
סוכר חום - 2 כפות
חמאה - 2 כפות
קינמון - ½ כפית
מלח - קורט
אופן הכנת הפאי תפוחים:
  1. הניחו את פרוסות התפוח בספלים, הניחו את הספלים אחד אחד במיקרוגל והפעילו אותו על עוצמה גבוהה למשך דקה.
  2. ערבבו את שאר המרכיבים בקערה קטנה. השתמשו במזלג כדי למעוך את כל התערובת יחד.
  3. ערבבו את התפוחים המבושלים וצקו מעליהם את התערובת.
  4. בשלו במיקרוגל למשך 30 שניות, ערבבו היטב ובשלו למשך 30 שניות נוספות.
  5. פזרו מעט קינמון מעל לעוגה, המתינו שתתקרר מעט, או הגישו עם כף גלידת וניל.
מקור: יפית חיון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.