גרסת הספל לפאי תפוחים ופירורים תשאיר אתכם עם רצון לעוד ספל, ועוד אחד.
אופן הכנת הפאי תפוחים:
-
הניחו את פרוסות התפוח בספלים, הניחו את הספלים אחד אחד במיקרוגל והפעילו אותו על עוצמה גבוהה למשך דקה.
-
ערבבו את שאר המרכיבים בקערה קטנה. השתמשו במזלג כדי למעוך את כל התערובת יחד.
-
ערבבו את התפוחים המבושלים וצקו מעליהם את התערובת.
-
בשלו במיקרוגל למשך 30 שניות, ערבבו היטב ובשלו למשך 30 שניות נוספות.
-
פזרו מעט קינמון מעל לעוגה, המתינו שתתקרר מעט, או הגישו עם כף גלידת וניל.
מקור: יפית חיון