header

מתכון לסלט תפוחי אדמה, עגבניות וזיתים

לסלט הבא יש ניחוח וטעם ים תיכוניים מובהקים בזכות העגבניות והזיתים, והוא בהחלט יוסיף צבע לכל ארוחה בה תגישו אותו.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לסלט תפוחי אדמה, עגבניות וזיתים
רכיבים לסלט תפוחי אדמה:
שמן זית - 4 כפות + מעט לתיבול
בצל - 1 (קצוץ דק)
שיני שום - 3 (קצוצות דק)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אורגנו - 1 כפית + מעט לתיבול (מיובש)
תפוחי אדמה - 750 גר' (חתוכים לחתיכות בינונית)
עגבניות - 4 (בשלות, חתוכות לרבעים)
עלי דפנה - 3 (טריים)
מים - לפי גודל הכלי (הסבר בהמשך, לבישול)
זית קלמטה - 200 גר' (ללא גלעינים, חצויים לאורכם - לא חובה)
אופן הכנת הסלט תפוחי אדמה:
  1. חממו שמן זית בתוך מחבת עמוקה ומעל להבה בינונית. טגנו את הבצל, האורגנו והשום במשך 4 עד 5 דקות. תבלו עם מלח ופלפל.
  2. הוסיפו למחבת תפוחי אדמה, עגבניות, עלי דפנה ורסק עגבניות. הוסיפו מים לכיסוי של כל הרכיבים. כסו ובשלו במשך 20-30 דקות. preperation
  3. לאחר כחצי שעת בישול, הסירו את המכסה מהמחבת והוסיפו את חצאי הזיתים.
  4. המשיכו לבשל את הסלט עד שהרוטב יסמיך ותפוחי האדמה יתרככו. ערבבו לעתים.
  5. הסירו את המחבת מהלהבה, זלפו על הסלט מעט שמן, פזרו אורגנו והגישו.
מקור: ברכה.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.