header

מתכון לפסטה פנה עם דלורית ועוף

הדלורית המתוקה והבריאה, יחד עם העוף והפנה, יוצרים מרקם וטעם נהדר שתתקשו לשכוח עוד הרבה מאוד זמן. 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה פנה עם דלורית ועוף
רכיבים לפנה והדלורית:
שמן זית - 1 כף
דלורית - 1 (קלופה, ללא גרעינים וחתוכה לקוביות)
מלח - לתיבול
פלפל שחור - לתיבול
שיני שום - 2 (טחונות)
פסטה פנה - 340 גר' (מבושלת, כ-½ 2 כוסות)
עוף מבושל - 2 כוסות (מגורד, ללא עצמות ועור)
עלי בייבי תרד - 2 כוסות
אופן הכנת הפנה והדלורית:
  1. הניחו סיר עם מים על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו מעט מלח והביאו אותם לרתיחה. לאחר מכן, הוסיפו את הדלורית ותבלו במלח ופלפל לפי הטעם. החלישו את הלהבה לבינונית, בחשו לעתים קרובות ובשלו במשך 5 דקות. הוסיפו שום והמשיכו לבשל עד שהדלורית תתרכך, בין 7-5 דקות. preperation
  2. לאחר שבישלתם את הפסטה, סננו אותה היטב, שמרו כוס אחת של נוזל הבישול והניחו את הפסטה בסיר שבו הכנתם אותה. הוסיפו עוף, עלי בייבי תרד, וחצי מהכמות של מי הפסטה ששמרתם (נוזל הבישול) לסיר הדלורית, ובשלו את הרכיבים במשך כ-2 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  3. כבו את הלהבה, העבירו את תערובת הדלורית לסיר עם הפסטה וערבבו היטב.
  4. במידה שהמנה נראית יבשה, תוכלו להוסיף את שארית נוזל הבישול מהפסטה. לאחר מכן, העבירו לצלחות והגישו.
מקור: רעות.ד
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.