המתכון הנהדר הבא יעזור לכם להכין מנה קרירה ומרעננת שהיא לא רק פשוטה להכנה, אלא גם תותיר אתכם שבעים ומרוצים לאורך זמן.
אופן הכנת המוקפץ:
-
הניחו סיר גדול על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו מים שיספיקו בשביל לכסות את הפסטה, הוסיפו מלח והביאו לרתיחה. לאחר מכן, הוסיפו את הפסטה ובשלו אותה עד שהיא תתרכך, כ-10 דקות.
-
הכניסו אל תוך בלנדר שום, ג'ינג'ר, רוטב סויה, חומץ, שמן שומשום, חמאת בוטנים וסוכר וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
-
סננו פעמיים את הפסטה מתחת לזרם מים קרים.
-
העבירו את הפסטה לקערה גדולה והוסיפו את הרוטב שערבבתם בבלנדר. כעת, הוסיפו כפית מים ובדקו אם הרוטב במרקם הרצוי. אם לא, הוסיפו עוד כפית והמשיכו כך עד שהרוטב יהיה לטעמכם.
-
הוסיפו עוף, ברוקולי, גזר, פלפל אדום, כוסברה ובצל ירוק, ערבבו היטב והגישו. (ניתן לאכול את המנה גם ביום למחרת).
מקור: רעות.ד