הכירו את סלט העוף הנהדר שתרצו ליהנות ממנו במהלך האירועים הקלים והמשחים ביותר של השנה שלכם. זאת מאחר שמדובר במנה קלילה, מרעננת, טעימה ובאותה העת גם משביעה. והחדשות הכי טובות? שום דבר לא מונע מכם להכין אותו סתם כך לארוחת השישי הבאה שלכם!
מקור תמונה:
cafedelites
רכיבים לסלסת מנגו והרכבת הסלט:
אופן הכנת המרינדה:
-
הכניסו לקערה גדולה את כל רכיבי המרינדה וערבבו היטב עד שיתמזגו.
-
לאחר מכן, צקו שליש מהמרינדה לקערה אחרת, בה יש להשרות את פילה העוף במשך 15 דקות לפחות, אם כי מומלץ להשרות למשך שעתיים לקבלת התוצאה הטובה ביותר.
מקור תמונה:
cafedelites
-
לבסוף, הכניסו את המרינדה שנותרה לקופסה אטומה ואחסנו במקרר.
אופן הכנת הסלט:
-
חממו מחבת גריל על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו כף שמן אחת, הניחו במחבת את נתחי פילה העוף המתובלים במרינדה וטגנו עד שיזהיבו. רצוי לטגן בכל פעם 2 נתחי פילה יחדיו.
-
ברגע שנתחי פילה העוף מוכנים, יש להסיר את המחבת מהאש ולהניח את הנתחים בצד.
-
המתינו מעט שמחבת הגריל תתקרר ונגבו אותה באמצעות מגבת נייר. לאחר מכן, הוסיפו כפית שמן אחת, הכניסו את רצועות הפלפל וטגנו אותן עד שתהיינה מבושלות לטעמכם.
אופן הכנת הסלסת מנגו והרכבת הסלט:
-
בזמן שהפלפלים על האש, תוכלו להתחיל להכין את סלסת המנגו -הכניסו לקערה את המנגו, האבוקדו והבצל הירוק וערבבו היטב.
-
הוסיפו 2 כפות של המרינדה שהכנתם בהתחלה והניחו בצד.
-
פרסו את העוף לרצועות והרכיבו את הסלט.
-
שימו בקערה את עלי החסה, הפלפלים הפרוסים ואת הסלסה שהכנתם, וכמובן את רצועות העוף. תוכלו להוסיף עוד רוטב מהמרינדה שנותרה, ולקשט עם כוסברה לפי העדפתכם.
מקור: שרה.י