header

מתכון לסלט רימון-אפרסמון

בחורף אנחנו מתברכים בכמה פירות נהדרים שלא כולם נוטים להוסיף לסלטים, וחבל שכך, כי אפרסמון ורימון יכולים להפוך יחדיו למנה מתוקה נהדרת שקל מאוד להכין וקשה שלא לסיים תוך ארוחה אחת. אם אתם מצפים לאורחים או אם אתם סתם רוצים להגיש סלט מיוחד למשפחה, הנה סלט שתתאהבו בו בעצמכם ותרצו לאכול ממנו לא רק בחורף, אלא כל השנה!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לסלט רימון-אפרסמון
רכיבים לסלט רימון-אפרסמון:
פלפל חלפיניו - 2 (קצוצים דק)
כוסברה - 16 גרם (½ צרור קצוץ)
בצל סגול - ¼ בצל (קצוץ)
רימון - 165 גרם גרעיני רימון
מיץ ליים - 4 כפות (אפשר להחליף בלימון)
מלח - ¼ כפית (או לפי הטעם)
פלפל שחור - ¼ כפית
אופן הכנת סלט רימון-אפרסמון:
  1. חתכו את הבצל והחלפיניו והניחו בקערת סלט גדולה.
  2. סחטו ליים או לימון מעל לקערה וערבבו. הניחו בצד כדי שהרכיבים יספגו את טעם המיץ בזמן שתכינו את שאר הסלט.
  3. חתכו את האפרסמון לפרוסות דקות והוסיפו לקערת הסלט, יחד עם הכוסברה והרימון.
  4. זלפו על הסלט שמן זית, תבלו עם מלח ופלפל וערבבו. טעמו, והוסיפו עוד מלח, פלפל ו/או ליים לפי הטעם. אפשר גם להוסיף עוד כוסברה ורימון אם רוצים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.