בחורף אנחנו מתברכים בכמה פירות נהדרים שלא כולם נוטים להוסיף לסלטים, וחבל שכך, כי אפרסמון ורימון יכולים להפוך יחדיו למנה מתוקה נהדרת שקל מאוד להכין וקשה שלא לסיים תוך ארוחה אחת. אם אתם מצפים לאורחים או אם אתם סתם רוצים להגיש סלט מיוחד למשפחה, הנה סלט שתתאהבו בו בעצמכם ותרצו לאכול ממנו לא רק בחורף, אלא כל השנה!
רכיבים לסלט רימון-אפרסמון:
רימון - 165 גרם גרעיני רימון
אופן הכנת סלט רימון-אפרסמון:
-
חתכו את הבצל והחלפיניו והניחו בקערת סלט גדולה.
-
סחטו ליים או לימון מעל לקערה וערבבו. הניחו בצד כדי שהרכיבים יספגו את טעם המיץ בזמן שתכינו את שאר הסלט.
-
חתכו את האפרסמון לפרוסות דקות והוסיפו לקערת הסלט, יחד עם הכוסברה והרימון.
-
זלפו על הסלט שמן זית, תבלו עם מלח ופלפל וערבבו. טעמו, והוסיפו עוד מלח, פלפל ו/או ליים לפי הטעם. אפשר גם להוסיף עוד כוסברה ורימון אם רוצים.