בורגול הוא אחד הדגנים הבריאים ביותר לגופנו. מדובר בדגן מלא העשיר בוויטמין B ששומר על מערכת העצבים ותורם לפעילות מעיים תקינה, עובדה שהופכת את התבשיל הבא, שהוא קל במיוחד להכנה, לפתרון פשוט ונוח לימים עמוסים במיוחד במשרד.
אופן הכנת הבורגול:
-
ערבבו כוס בורגול עם שתי כוסות מים רותחים בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל.
-
הכניסו את הקערה למיקרוגל ל-15 דקות. לחילופין ניתן להכין את הבורגול או את הקינואה על הכיריים באופן מסורתי בלילה שלפני העבודה.
-
ניתן לנצל את הזמן להכנת סלט קצוץ שיכול להוות השלמה למנה, או לחיתוך ירקות שישולבו בתבשיל עצמו.
-
תבלו את התבשיל בפפריקה מתוקה, מלח ופלפל גרוס.
מקור: שירן ח.