המתכון למנה הבאה מתאים למי שאינו צורך בשר, כמו גם כתוספת מעניינת למנה העיקרית שמעניקה לטופו טעם ייחודי. תוכלו להגיש אותה לצד מנה בשרית אם אתם מעוניינים בכך, או יחד עם אטריות אורז שיאפשרו לכם ליהנות מארוחה צמחונית נהדרת.
אופן הכנת טופו בלמון גראס:
-
טגנו את הבצל על אש בינונית עד שהוא נעשה שקוף. הוסיפו את עשב הלימון והצ'ילי וערבבו עד שעשב הלימון נראה כאילו הוא "נמס" בתערובת.
-
הוסיפו את הטופו ורוטב הסויה וטגנו למשך 5-10 דקות, על מנת שהטופו יספוג את הטעמים השונים.
-
הגישו לשולחן עם חיוך.
מקור: פזית ב.