את הנגיסים הנפלאים שתוכלו להכין לפי המתכון הבא ניתן לאכול כפי שהם או להוסיף לסלטים שונים. הם יוסיפו טעם ומרקם נפלא לכל מנה, ואתם תרוויחו קלוריות בריאות ורכיבי תזונה חיוניים.
אופן הכנת הנגיסי טופו:
-
חממו תנור ל-200 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
-
יבשו את הטופו באמצעות מגבת נייר וחתכו אותו לקוביות בעובי 1 ס"מ.
-
הכניסו את הקורנפלור לקערה, הוסיפו לתוכה את קוביות הטופו וערבבו אותן באבקה עד שיצופו מכל צדיהן.
מקור תמונה:
Emily
-
הניחו את קוביות הטופו המצופות בקורנפלור על תבנית האפייה המרופדת ואפו במשך 30-45 דקות.
-
כ-5 דקות לפני סיום האפייה של הטופו (כשהקוביות יהיו בגוון חום-זהוב) התחילו להכין את הרוטב: במחבת קטנה חממו דבש, רוטב סויה ושום על להבה בינונית עד שהרוטב יתחיל להיות סמיך. טעמו את הרוטב והוסיפו לו מעט מלח ופלפל.
-
הוציאו את קוביות הטופו מהתנור, הקפיצו ברוטב והגישו עם מעט שומשום מפוזר מעל.