header

מתכון לפירה כרובית

מי אמר שאפשר לעשות פירה רק מתפוחי אדמה? המנה הזאת ממלאת כמו פירה רגיל, ורק עם רבע מכמות הקלוריות, שישית מכמות הפחמימות ועם תוספת משמעותית של ויטמינים ומינרלים - מושלם למי שרוצה לרדת במשקל בלי לוותר על מאכל אהוב.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לפירה כרובית
רכיבים לפירה כרובית:
כרובית - 2 (ראשים, מפורקים לפרחים)
שמן - ½1 כפות (או חמאה)
בצל ירוק - 1 גבעול (קצוץ דק)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפירה כרובית:
  1. ממלאים סיר גדול בכ-5 ס"מ מים ומחממים על אש בינונית-גבוהה. מניחים את פרחי הכרובית במאדה ומאדים אותם עד שהם מתרככים (כ-10 דקות).
  2. כאשר ניתן בקלות להעביר מזלג דרך פרחי הכרובית, היא מוכנה. מעבירים את הכרובית למעבד מזון, מוסיפים את החמאה/שמן ומעבדים עד שנוצר פירה.
  3. מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל את הבצל הירוק הקצוץ, מלח ופלפל. preperation
טיפ השף:
מומלץ להכין בצל מטוגן ולהוסיף מעל.
מקור: דורית פ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.