מי אמר שאפשר לעשות פירה רק מתפוחי אדמה? המנה הזאת ממלאת כמו פירה רגיל, ורק עם רבע מכמות הקלוריות, שישית מכמות הפחמימות ועם תוספת משמעותית של ויטמינים ומינרלים - מושלם למי שרוצה לרדת במשקל בלי לוותר על מאכל אהוב.
אופן הכנת הפירה כרובית:
-
ממלאים סיר גדול בכ-5 ס"מ מים ומחממים על אש בינונית-גבוהה. מניחים את פרחי הכרובית במאדה ומאדים אותם עד שהם מתרככים (כ-10 דקות).
-
כאשר ניתן בקלות להעביר מזלג דרך פרחי הכרובית, היא מוכנה. מעבירים את הכרובית למעבד מזון, מוסיפים את החמאה/שמן ומעבדים עד שנוצר פירה.
-
מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל את הבצל הירוק הקצוץ, מלח ופלפל.
טיפ השף:
מומלץ להכין בצל מטוגן ולהוסיף מעל.
מקור: דורית פ.