השילוב בין עוף חמים ומתובל ובין פרי טרופי וחמצמץ במתכון הבא יוצר מנה מושלמת לארוחת צהריים שטעימה כמו שהיא מושכת לעין. המנה דלת קלוריות וסוכרים ומומלצת במיוחד לחולי סוכרת שרוצים ליהנות ממאכל ייחודי בלי להתפשר על הטעם.
מקור תמונה:
Jason Lam
אופן הכנת המוקפץ:
-
בווק או במחבת גדולה, חממו 2 כפיות של שמן על אש בינונית-גבוהה.
-
הוסיפו למחבת את הבצל וערבבו במשך 2 דקות. הוסיפו חתיכות אננס, קישואים ותרמילי אפונה חתוכים. טגנו במשך 2 דקות נוספות והעבירו את תכולת המחבת לקערה.
-
חממו במחבת את 2 כפות השמן הנותרות והוסיפו את העוף. ערבבו במשך 2 עד 3 דקות או עד שהעוף רך וכבר לא ורוד.
מקור תמונה:
Marie
-
החזירו את תערובת הירקות למחבת, הוסיפו רוטב סויה, טריאקי, מלח ופלפל וערבבו היטב. טגנו עד שהעוף מוכן. חלקו את תכולת המחבת לצלחות הגישו חם.