אם אף פעם עוד לא ניסיתם את מתכון הפסטה הזה אתם פשוט לא יודעים כמה מגוונת מנת פסטה יכולה להיות. הירקות, השמנת, הגבינה והפסטה משתלבים יחד בצורה פשוט מושלמת.
אופן הכנת הפסטה:
-
הכניסו את הציר, הפסטה, הבצל, הברוקולי, האספרגוס, הפטריות, השום, שמן הזית, המלח, והפלפל לסיר גדול, ערבבו היטב ובשלו עד לרתיחה.
-
ערבבו היטב, המיכו את האש ובשלו כ-7 דקות.
-
לאחר מכן, הוסיפו את האפונים, השמנת, גרידת הלימון והפרמזן, ובשלו תוך כדי ערבוב במשך 2 דקות.
-
טעמו את הפסטה, אם היא מוכנה, בתיאבון, אם לא, בשלו עד שהיא מוכנה.
מקור: גיל מנס