header

מתכון לפסטה עם עגבניות וגבינת עיזים

מתכון לפסטה מרעננת וטעימה שתהפוך במהרה לאחת המנות האהובות ביותר על כל בני המשפחה.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה עם עגבניות וגבינת עיזים
רכיבים לפסטה:
פסטה - 500 גר' (מבושלת)
עגבניות - 6 (מזן תמר, חתוכות לקוביות)
בזיליקום - 1 כוס (עלים טריים, קצוצים דק)
שיני שום - 3 (קצוצות)
שמן זית - 3 כפות
גבינת עיזים - 100 גר'
½ כפית - ½ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
לימון - חתוך לפלחים
אופן הכנת הפסטה:
  1. בשלו את הפסטה מראש, עד לרמת אל-דנטה. שטפו את הפסטה במים קרים והניחו לה להתקרר.
  2. הקפיצו את הפסטה בקערה עם העגבניות, הבזיליקום, התבלינים, השמן והשום.
  3. העבירו את הפסטה לכיסי נייר אלומיניום לפי מספר הסועדים.
  4. סחטו פלח לימון לכל כיס נייר אלומיניום והוסיפו את הפלח הסחוט לתוך האריזה.
  5. הוסיפו לכל אריזה 5-6 כפיות גבינת עיזים וסגרו את האריזה היטב.
  6. צלו את האריזות במשך 10-12 דקות על מנגל או על גריל חשמלי תוך כדי ניעור עדין פעמיים במהלך הבישול.
  7. חלקו את האריזות בין הסועדים ופתחו את הכיס ממש על הצלחת.
מקור: דליה כץ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.