מתכון לפסטה מרעננת וטעימה שתהפוך במהרה לאחת המנות האהובות ביותר על כל בני המשפחה.
אופן הכנת הפסטה:
-
בשלו את הפסטה מראש, עד לרמת אל-דנטה. שטפו את הפסטה במים קרים והניחו לה להתקרר.
-
הקפיצו את הפסטה בקערה עם העגבניות, הבזיליקום, התבלינים, השמן והשום.
-
העבירו את הפסטה לכיסי נייר אלומיניום לפי מספר הסועדים.
-
סחטו פלח לימון לכל כיס נייר אלומיניום והוסיפו את הפלח הסחוט לתוך האריזה.
-
הוסיפו לכל אריזה 5-6 כפיות גבינת עיזים וסגרו את האריזה היטב.
-
צלו את האריזות במשך 10-12 דקות על מנגל או על גריל חשמלי תוך כדי ניעור עדין פעמיים במהלך הבישול.
-
חלקו את האריזות בין הסועדים ופתחו את הכיס ממש על הצלחת.
מקור: דליה כץ