header

מתכון לפטוצ'יני צמחוני ברוטב שמן זית וכרובית

בנוסף לשלל המנות שניתן להכין בעזרתה, כרובית היא גם מרכיב נפלא לשילוב ברטבים שונים במקום שמנת. המתכון הבא מאפשר לכם להפוך את הכרובית לרוטב נהדר עבור מנות פסטה בטעם שונה וייחודי מזה שהתרגלתם אליו, וכזה שמובטח שתתאהבו בו. 

 
זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לפטוצ'יני צמחוני ברוטב שמן זית וכרובית
רכיבים לפטוצ'יני:
פטוצ'יני - 500 גר' (או כל סוג פסטה שתחפצו)
כרובית - 3 כוסות (פרחים קצוצים)
שמן זית - 2 כפות
בצל - ½ בצל (קצוץ דק)
פטרוזיליה - מעט (או עירית, קצוצה לעיטור)
מלח גס - לפי הטעם
אופן הכנת הפטוצ'יני:
  1. בסיר בינוני מחממים כוס מים ומוסיפים את הכרובית. כאשר המים מתחילים לבעבע מכסים את הסיר, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כ-10 דקות. בינתיים מטגנים את הבצל במחבת נפרדת, עד שהוא מזהיב ומבשלים את הפסטה בסיר נוסף.
  2. מעבירים את הכרובית והמים לבלנדר, מוסיפים שמן זית ומלח גס, ומערבלים עד שהמרקם נהיה חלק.
  3. כשהפסטה מוכנה מסננים אותה מהסיר ושופכים מעליה את הרוטב ואת הבצל המטוגן.
  4. מקשטים בפטרוזיליה או עירית ומגישים. preperation
מקור: דורית פ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.